Acasă Nova TV

Descoperire șocantă în Vitrometan | Mamă și fiu găsiți morți în casă

8198
găsiți morți

Mamă și fiu găsiți morți într-un apartament din Vitrometan.

O femeie în vârstă 86 ani și fiul acesteia de 67 ani, au fost găsiți morți în locuința acestora de pe strada Calafat din cartierul Vitrometan. Cei care au făcut descoperirea au fost polițiștii medieșeni.

Din primele informații se pare că femeia ar fi murit în urmă cu mai multe zile. Decesul ei nu a fost însă anunțat de fiu. Vineri dimineața, vecinii au sunat la poliție și au spus că nu au mai văzut-o pe femeie de aproximativ o săptămână, iar pe casa scărilor este un miros puternic.

Oamenii legii s-au deplasat la fața locului, au bătut la ușă, bărbatul a deschis ușa apartamentului, iar la întrebarea unde este mama sa le-a spus polițiștilor că e plecată la Daneș. Oamenii legii au insistat, au întrebat despre miros, moment în care bărbatul a închis repede ușa și a refuzat să mai deschidă. 

Polițiștii au solicitat intervenția unui echipaj de descarcerare, care a spart ușa locuinței. În interior au găsit cadavrul femeii, dar și al bărbatului care se spânzurase. Medicul legist venit la fața locului nu s-a putut pronunța cu exactitate asupra cauzei decesului femeii. Aceasta va fi stabilită în urma necropsiei.

Practic în acest moment există două variante. Fie bărbătul a ucis-o pe femeie, fie aceasta a murit din cauze naturale. În acest caz, se pune întrebarea de ce acesta nu a anunțat decesul mamei sale. Cercetările în acest caz sunt continuate de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Mediaș, în vederea elucidării împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here