Acasă Nova TV

Cazierul judiciar se eliberează de miercuri la Mediaș

406
Doi hoți din mediaș

Cazierul judiciar se eliberează de miercuri și la Mediaș.

Începând de miercuri, 20 mai, Poliția Municipiului Mediaș a reluat activitatea de eliberare a certificatelor de cazier judiciar și a certificatelor de integritate comportamentală. Programul de lucru este miercuri și joi între orele 10:00-12:00.

„Facem mențiunea că persoanele care se vor prezenta la ghișeele pentru relații cu publicul vor respecta măsurile adoptate în contextul situației epidemiologice din România pentru limitarea riscului de răspândire a infecției cu Coronavirus și regulile de distanțare socială, fiind obligatorii purtarea măștii și a mânușilor și triajul epidemiologic, procedura constând în controlul temperaturii vizitatorilor la punctele de control acces în incinte, nefiind permisă intrarea persoanelor a căror temperatură corporală depășește 37,3  C.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat si vă asiguram de întreaga noastră disponibilitate în soluționarea cererilor dumneavoastră. Nu în ultimul rând, vă mulțumim pentru sprijin și înțelegere” se arată într-un comunicat de presă remis de IPJ Sibiu.

Foto: arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here