Acasă Sibiu

A vrut să se arunce de la etaj după ce a fost pus în carantină

1516
de la etaj

A vrut să se arunce de la etaj după ce a fost pus în carantină.

Incidentul s-a petrecut sâmbătă seara la un centru de carantină din județul Sibiu. Un bărbat în vârstă de 52 ani, revenit astăzi din Franța și care a fost pus în carantină, a amenințat că se aruncă de la balconul camerei, dacă nu i se permite să plece acasă. După intervenția a doi negociatori din cadrul IPJ Sibiu, bărbatul a fost convins să revină cameră.

,,În seara zilei de 9 mai, în jurul orei 19:40, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu au fost solicitați să intervină într-un centru de carantină din județul Sibiu, unde un bărbat amenința că, dacă nu i se permite să plece acasă, se aruncă de pe balconul camerei amplasate la etajul 1.

La fața locului au intervenit cei doi polițiști negociatori din cadrul I.P.J. Sibiu, care au reușit să-l convingă pe bărbat să se întoarcă în camera unității fără a recurge la gesturi extreme care i-ar putea periclita viața. Este vorba despre un sibian în vârstă de 52 de ani, carantinat în cursul acestei zile după ce s-a întors din Franța” a precizat Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here