Acasă Nova TV

5 cazuri noi de persoane infectate cu noul coronavirus în ultimele 48 ore

1905
Doi bărbați cu afecțiuni respiratorii

Numărul persoanelor infectate cu noul coronavirus a crescut cu 5 în ultimele 48 de ore în județul Sibiu.

După ce în raportarea de joi, nu a fost înregistrat niciun caz nou comparativ cu ziua anterioară, vineri au fost confirmate încă 5 cazuri noi, 4 adulți și un copil.

Astfel, numărul total al persoanelor infectate cu COVID-19 a ajuns la 475, în timp ce numărul de teste făcute de la debutul pandemiei și până în prezent se apropie de 4.000.

Până la data curentă au fost declarate vindecate și externate 337 persoane, iar 38 persoane au decedat, din rândul celor confirmate pozitiv. În prezent la nivelul județului Sibiu sunt 1053 persoane izolate și 128 persoane în carantină.

Articolul precedent26 proiecte de hotărâre în ședința Consiliului Local din luna mai
Articolul următorMădălina Vintilă la Știrile Nova TV | Radio de acasă în starea de urgență

2 COMENTARII

  1. Nu inteleg de ce nu se spune nimic de Medias?judetul Sibiu e mare …novamedias ar trebui sa spuna concret ce este la Medias .este foarte important lumea ar fi mai atenta ar respecta regulile daca nu din bun simt macar de FRICA!!!!!asa fara sa stim absolut nimic de ce este in medias lumea e relaxata nu mai poarta masti …nu e normal atata secretomanie! chiar daca toate cazurile pleaca la Sibiu e clar ca cinepleaca din Medias …a dat mai departe.ar tebui sa spuneti concretcate cazuri sunt in Medias si satele de langa .

    • Bună ziua! Doar Prefectura este abilitată să ofere informații legate de Covid-19. Din păcate, deși s-a discutat despre aceste practici de a nu informa localitățile despre cazuri, stilul a rămas același … doar numărul lor pe județ, fără localitatea de domiciliu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.