Acasă Nova TV

3 bărbați din Hoghilag reținuți după ce au dat 4 spargeri la un service auto din Gura-Câmpului

3065
3 bărbați

3 bărbați din Hoghilag au fost reținuți după ce au dat 4 spargeri la un service auto din cartierul Gura-Câmpului.

În cursul zilei de miercuri, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Mediaș au reținut 3 bărbați, în vârstă de 23, 28, respectiv 29 de ani, domiciliați în localitatea Hoghilag, cercetați penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat în formă continuată.

,,În fapt, cei trei sunt bănuiți că, în perioada februarie – mai, ar fi pătruns în patru rânduri într-un atelier de reparații auto de pe raza municipiului Mediaș, de unde ar fi sustras mai multe scule electrice, creând un prejudiciu în valoare de 2.000 de lei.

Ca urmare a administrării probatoriului în cauză, la data de 20 mai a.c., polițiștii de investigații criminale medieșeni, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției Orașului Dumbrăveni, ai Postului de Poliție Hoghilag și al celor din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale au desfășurat două percheziții domiciliare pe raza localității Hoghilag.

Cu această ocazie, polițiștii au identificat și recuperat toate bunurile provenite din furturile pe care cele trei persoane sunt bănuite că le-ar fi comis. În aceeași zi, cei trei bărbați au fost reținuți 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Mediaș în vederea identificării și documentării întregii activități infracționale a persoanelor în cauză pentru aplicarea măsurilor legale în consecință” a precizat Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu.

ACTUALIZARE:

Control judiciar pentru cei trei bărbați cercetați pentru furt calificat în formă continuată

La data de 21 mai, cei trei bărbați reținuți sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat în formă continuată au fost prezentați cu propunerea legală Parchetului de pe langa Judecatoria Medias, față de aceștia luându-se măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioada de 60 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here