Acasă Sibiu

Un bărbat l-a stropit cu diluant și i-a dat foc iubitului fostei sale soții

1829
diluant

Un bărbat l-a stropit cu diluant și i-a dat foc iubitului fostei sale soții.

Incidentul s-a petrecut în noaptea de luni spre marți. Bărbatul în vârstă de 48 ani din Șura Mare s-a certat la telefon cu fosta sa soție, care locuiește în prezent la Gura-Râului, acolo unde are o relație de concubinaj cu un alt bărbat. Acesta a intervenit și el în disputa telefonică și a fost amenințat de către fostul soț al femeii. 

,,Enervat de conflictul verbal iscat şi fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, inculpatul G.M.C., deşi ştia că există un ordin de protecţie care îi interzicea apropierea la mai puţin de 100 de metri de soţia sa, a coborât în pivniţă de unde a luat o sticlă cu diluant şi s-a deplasat la domiciliul persoanei vătămate cu autoturismul fratelui său, parcând maşina la o distanţă de aproximativ 200 de metri faţă de imobilul persoanei vătămate pentru ca aceasta să nu audă zgomotul motorului.

Ulterior, inculpatul a escaladat poarta de acces în curtea imobilului persoanei vătămate care era încuiată şi a pătruns fără drept în curte şi ulterior în casa persoanei vătămate, intrând în bucătărie unde se aflau persoana vătămată şi soţia inculpatului. Aceasta din urmă s-a speriat şi a fugit.

Inculpatul a desfăcut capacul de la sticlă şi a stropit persoana vătămată cu diluant, totodată stropindu-se involuntar şi pe sine. Ulterior i-a dat foc persoanei vătămate cu ajutorul unei brichete pe care o avea asupra sa, cauzându-i multiple arsuri la nivelul capului, trunchiului şi membrelor superioare şi inferioare, leziuni traumatice care necesită 20-25 de zile de îngrijiri medicale pentru vindecare, dacă nu survin complicaţii, aşa cum rezultă din fişa de constatări preliminare medico-legale din data de 07.04.2020” a precizat Prim-procurorul Ion Veștemean, Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Agresorul a fost reținut pentru 24 ore, iar astăzi Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu a sesizat Tribunalul Sibiu cu propunere de arestare preventivă a inculpatului pe o perioadă de 30 de zile pentru săvârşirea tentativei la infracţiunea de omor.

Foto: turnulsfatului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here