Acasă Sibiu

Agresor împușcat de polițiști din Tălmaciu după ce au fost amenințați cu drujba

5088
Agresor împușcat de polițiști la Tălmaciu

Un bărbat a fost împușcat în picior de polițiștii din Tălmaciu după ce i-a amenințat cu o drujbă la un scandal domestic.

Duminică, în jurul orei 16, polițiștii din cadrul secției Orașului Tălmaciu au fost solicitați să intervină în localitatea Turnu Roșu, pe strada Malului, în vederea aplanării unui conflict în familie.

La fața locului s-a deplasat un echipaj format din doi polițiști, care, din primele cercetări, au stabilit că un bărbat din localitatea amintită și-a agresat soția și a scos-o din locuință.

La sosirea echipajului de poliție, bărbatul a continuat să fie agresiv și, cu o drujbă, a amenințat polițiștii cu acte de violență. Bărbatului i s-a pus în vedere să înceteze de îndată, însă, în ciuda somației, nu s-a conformat.

În această situație, unul dintre polițiști a somat agresorul și a tras un foc de avertisment în aer. Întrucât nici de această dată agresorul nu a încetat acțiunile, polițistul a executat un foc de armă asupra bărbatului, rănindu-l în picior.

Femeia este în afara oricărui pericol.

Agresorul este conștient, a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale și a fost internat sub pază.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu în vederea stabilirii situației de fapt, a încadrării juridice a faptei și aplicării măsurilor legale în consecință.

Foto Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.