Acasă Revista Presei

Se pregătește schimbarea programului impus persoanelor 65+ | Mai de dimineaţă

761
Se pregătește schimbarea programului impus persoanelor 65+

Ministrul de interne Marcel Vela a anunţat, miercuri seară, că se pregătește schimbarea programului impus persoanelor 65+ și mutarea lui în orele dimineții.

Ministerul de interne are în analiză schimbarea intervalului orar în care persoanele 65+ pot merge la cumpărături, după ce au apărut mai multe comentarii negative față de actuala variantă, 11 – 13.

Avem în analiză o relaxare a programului persoanelor de peste 65 de ani. A venit şi căldura şi probabil intervalul orar 11.00 -13.00 nu este cel mai nimerit.

Va fi mutat mai în prima parte a zilei coroborat şi cu faptul că la magazine, în prima parte a zilei, beneficiaţi de condiţii mult mai propice pentru a fi protejaţi în sensul în care supermarketurile sunt igienizate, dezinfectate la primele ore”, a spus Marcel Vela într-un videoclip pe Facebook, în care a răspuns întrebărilor puse de cetăţeni.

El a mai adăugat că ia în calcul o nouă evaluare și pentru un interval orar spre seară sau după-amiază pentru persoanele peste 65 de ani.

Dragi prieteni, Așa cum am promis, revin cu răspunsul la întrebările dumneavoastră. Sunt profund impresionat de numărul mare de întrebări și tocmai din acest motiv toate întrebările dumneavoastră din zilele de miercuri o să își găsească răspuns. Începând de mâine o să primiți mesaje cu ceea ce vă doriți să aflați. Vă mulțumesc pentru deschidere, Rămân aici pentru dumneavoastră! Pe curând!

Publicată de Marcel Vela pe Miercuri, 22 aprilie 2020

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here