Acasă Nova TV

Se închid restaurantele, barurile, saloanele de îngrijire personală | Slujbele religioase interzise

3151
Se închid restaurantele, barurile

Marți seara au fost anunțate noi măsuri pentru combaterea răspândirii noului coronavirus. Se închid restaurantele și barurile!

În această seară, la Ministerul de Interne, a avut loc o declarație de presă susținută de Ministrul Afacerilor Interne, Ion Marcel Vela și de secretarii de stat Bogdan Despescu și Raed Arafat.

S-a decis suspendarea activității de servire și consum a produselor alimentare și băuturilor în restaurante, hoteluri, cafenele sau alte localuri publice. Este permisă organizarea de către aceste firme, a activității de comercializare a alimentelor și băturilor care nu presupun rămânerea clienților în aceste localuri.

Ministrul Vela a mai anunțat că se suspendă toate activitățile religioase, sportive, de divertisment, jocuri de noroc, de îngrijire personală în spații închise.

Organizarea oricărui eveniment cu peste 100 de persoane, în spații deschise, este interzisă.

Organizatorii evenimentelor ce se desfășoară în spații deschise, ce presupun participarea a maxim 100 de persoane, sunt obligați să asigure distanța de minim 1 metru, între participanți.

Ministrul de Interne a mai adăugat că toate măsurile sunt luate pentru a preveni eficient răspândirea coronavirusului. Nu suntem în situația în care să închidem orașe sau să raționalizăm alimente!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here