Acasă Nova TV

Numărul persoanelor în carantină a crescut din nou în județul Sibiu

3044
Coronavirus România Raportul cazurilor pentru 5 Aprilie

Numărul persoanelor în carantină a crescut din nou în județul Sibiu.

Conform informării de presă remisă de ISU Sibiu, în acest moment sunt 17 persoane în carantină, iar alte 190 sunt izolate la domiciliu. De asemenea, în ultimele 24 de ore, Inspectoratul pentru Situații de Urgență ,,Căpitan Dumitru Croitoru” al județului Sibiu a primit 11 apeluri pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112 cu privire la aspecte referitoare la Coronavirus.

,,Precizăm că, în acest moment, pe raza județului Sibiu sunt 17 persoane aflate în carantină și nu există nicio persoană pentru care să fi fost confirmată infectarea cu virusul COVID-19. Le reamintim cetățenilor să ia în considerare doar informațiile verificate prin sursele oficiale și să apeleze pentru recomandări și alte informații la linia TELVERDE – 0800.800.358.

Numărul TELVERDE nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.

De asemenea, menționăm că reprezentanții Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, cu responsabilități în gestionarea acestui tip de eveniment, monitorizează permanent situația la nivel județean” se arată în comunicarea de presă a ISU Sibiu.

VEZI AICI: Astăzi, noul prefect de Sibiu a declarat că persoanele aflate în carantină, în judeţul Sibiu, s-au întors din Italia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here