Acasă Sport

Eșec nemeritat | Gaz Metan învinsă la Craiova după greșeli mari de arbitraj

294
greșeli mari de arbitraj

Gaz Metan a fost învinsă la Craiova cu scorul de 2-1 după greșeli mari de arbitraj.

Golul doi al oltenilor a fost marcat după un fault clar nesemnalizat asupra lui Sergiu Buș. De asemenea, Gaz Metan nu a primit penalty după ce Mihai Velisar a fost secerat în careul de 16 metri.

Universitatea Craiova a primit lovitură de pedeapsă în minutul 2 al partidei de duminică seara. Centralul Horațiu Feșnic a indicat punctul cu var după ce Andrei Ivan a fost faultat în careul de 16 metri de Mihai Velisar. A executat și marcat Alexandru Cicîldău. Peste doar cinci minute, Gaz Metan a obținut și ea lovitură de pedeapsă după ce Sergiu Buș a fost faultat în careul de 16 metri de Tiago Ferreira. A executat și transformat Căpitanul Marius Constantin. În minutul 27, Sergiu Buș a fost faultat clar în zona centrală a terenului, centralul Horațiu Feșnic nu a arătat nimic, Craiova a pornit la atac, Dan Nistor a centrat, iar Valentin Mihăilă a înscris cu o lovitură de cap.

La opt minute de la reluarea jocului, Andrei Ivan a trimis peste poartă din trei metri.  În minutul 63, Mihai Velisar a fost faultat în careul de 16 metri de Dielna, dar centralul a lăsat jocul să continue în loc să acorde penalty. Peste alte zece minute, lovitura de cap a lui Sergiu Buș după un corner a trecut peste poarta adversă. În primul minut de prelungiri șutul lui Nasser Chamed din careul de 16 metri a fost deviat puțin peste poartă, iar partida s-a încheiat cu victoria la limită a Craiovei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.