Acasă Sport

Gaz Metan remiză cu liderul CFR Cluj în etapa a 2-a din Play-Off

217
Gaz Metan întâlnește liderul CFR Cluj

Gaz Metan a remizat la zero cu liderul CFR Cluj, în ultimul meci al etapei a doua din Play-off Liga 1. Meciul s-a jucat fără spectatori.

Gaz Metan a început în formula: Pleșca – Velisar, Larie, Constantin, Moura – Fofana, Droppa – Cardoso, Hora, Drăghici – Buș.

CFR Cluj a început în formula: Arlauskis – Camora, Boli, Vinicius, Susic – Djokovic, Fica (Păun din sec. 30), Hoban – Costache, Omrani, Deac.

MINUTUL 24 OCAZIE MARE GAZ METAN: Fofana îl lansează pe Buș, care ia o acțiune pe cont propriu în partea stângă a careului de 16m, trece de Boli dar trage pe lângă poartă. VEZI RATAREA AICI!

MINUTUL 26 OCAZIE GAZ METAN: După un corner de pe partea dreaptă, Marius Constantin trimite cu capul, dar mingea trece puțin pe lângă stâlpul din dreapta lui Arlauskis.

PAUZĂ: Gaz Metan – CFR Cluj 0:0

MINUTUL 48 OCAZIE MARE GAZ METAN: Cardoso a fost deschis excelent de Drăghici pe partea dreaptă, a pătruns în careu, a șutat la colțul lung dar mingea a trecut pe lângă stâlpul din dreapta. VEZI OCAZIA AICI!

MINUTUL 75 OCAZIE CFR: După o lovitură liberă executată de Deac, Vinicius a reluat cu capul, dar Pleșca a respins în corner. VEZI RATAREA AICI!

MINUTUL 91 OCAZIE MARE CFR: Rondon, intrat în a doua parte, a trecut de Larie și a pasat în careu, până la Traore, care a trimis alături din câțiva metri. VEZI RATAREA AICI!

FINAL DE MECI: Gaz Metan – CFR Cluj 0:0

ACTUALIZARE DECLARAȚII


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here