Acasă Sport

Oficial | Gaz Metan – CFR Cluj fără spectatori

653
Gaz Metan are

Partida dintre Gaz Metan și CFR Cluj se va disputa fără spectatori.

Anunțul a fost făcut duminică după-amiază de clubul medieșean. Acesta vine în contextul în care duminică dimineața Secretarul de Stat Raed Arafat a anunțat că România interzice activitățile care implică participarea a mai mult de 1 000 de persoane, inclusiv meciurile de fotbal.

,,Clubul Gaz Metan Mediaș anunță că, în urma măsurilor preventive adoptate de Guvernul României în cursul zilei de 8 martie și independent de voința noastră, partida Gaz Metan – CFR Cluj, progamată luni seara de la ora 20:30, se va disputa cu porțile închise. În cursul zilei de astăzi, am fost informați de Liga Profesionistă de Fotbal că următoarele meciuri vor fi organizate fără spectatori, în condițiile prevăzute de Articolul 59.2 din ROAF (Regulamentul de Organizare a Activității Fotbalistice).

Astfel, conform articolului menționat mai sus, accesul pe stadion va fi permis doar reprezentanților mass media (câte unul pentru fiecare instituție de presă), forțelor de ordine, autorităților locale și oficialilor celor două cluburi, pe baza unor liste nominale” se arată în comunicatul clubului Gaz Metan.â

Foto: arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here