Acasă Revista Presei

Coronavirus România | 10 judeţe nu au niciun caz confirmat | Încă zece infectaţi

3899
10 judeţe nu au niciun caz confirmat

Grupul De Comunicare Strategică a comunicat astăzi la ora 18 că pe teritoriul României, au fost confirmate 168 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID–19 (noul coronavirus). Zece judeţe nu au niciun caz confirmat.

Dintre cei 168 de cetățeni care au contactat virusul, 9 au fost declarați vindecați și au fost externați.

Ultimele cazuri noi, au fost confirmate astfel: 4 în București, 2 în Ilfov și câte unul în Constanța, Teleorman, Neamț și Mureș.

Toate persoanele nou confirmate pozitiv la COVID-19 sunt fie contacți ale unor cazuri pozitive, fie persoane aflate în carantină. Cele 10 persoane au vârsta cuprinsă între 21 de ani și 63 de ani.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 3.078 de persoane pentru care se efectuează verificări pentru a depista dacă au contactat virusul COVID – 19 (coronavirus). Alte 14.845 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

Zece judeţe nu au niciun caz de COVID-19. Este vorba despe judeţele Botoşani, Sibiu, Dâmboviţa, Alba, Călăraşi, Argeş, Bistriţa Năsăud, Harghita, Tulcea şi Giurgiu.

VEZI AICI ULTIMUL RAPORT PENTRU JUDEŢUL SIBIU!

Cetățenii sunt rugați să ia în considerare doar informațiile verificate prin sursele oficiale și să apeleze pentru recomandări și alte informații la linia TELVERDE – 0800.800.358.

Numărul TELVERDE nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.

De asemenea, românii aflați în străinătate pot solicita informații despre prevenirea și combaterea virusului la linia special dedicată lor, +4021.320.20.20.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here