Acasă Transilvania Online

Blue Air suspendă toate cursele regulate | Stare de Urgență

265
Blue Air suspendă toate cursele regulate

Compania low-cost Blue Air suspendă zborurile regulate începând cu data de 21 martie și până la încheierea perioadei în care starea de urgență este activă.

Blue Air introduce programul “Te aducem acasă”, în perioada 17 – 20 martie 2020, înainte de a supenda toate zborurile regulate, anunță compania pe pagina oficială.

Destinațiile acoperite de programul “Te aducem acasă”,  includ aeroporturile operate de Blue Air care nu fac obiectul restricțiilor de călătorie impuse de autoritățile locale și unde a fost înregistrat un număr important de solicitări ale românilor care își doresc sa revină în țară.

Începând cu Sâmbătă 21 martie 2020, toate aeronavele Blue Air vor rămâne la sol până la ridicarea stării de urgență decretate în România.

Toți pasagerii ce au zboruri rezervate cu data de călătorie până pe 31 mai 2020 (inclusiv) și doresc să-și reprogrameze călătoria, pot beneficia de rebooking gratuit sau de restituirea sumei, sub forma de voucher, ce va putea fi folosit pentru călătoriile viitoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here