Acasă Nova TV

Bărbat accidentat mortal între Agârbiciu și Ruși | Șoferul a părăsit locul faptei

4358
Agârbiciu și Ruși

Un bărbat a fost accidentat mortal între Agârbiciu și Ruși.

Miercuri seară, în jurul orei 22:00, un bărbat a sesizat faptul că pe DN 14, între localitățile Agârbiciu și Ruși, pe sensul de mers Mediaș – Sibiu, se află o persoană căzută pe carosabil. Echipajele medicale sosite la fața locului au declarat decesul persoanei în cauză.

,,Din primele cercetări efectuate de către polițiștii rutieri s-a constatat că este vorba despre un bărbat în vârstă de 53 de ani, din localitatea Șeica Mare, al cărui deces ar fi survenit în urma producerii unui accident rutier cu părăsirea locului faptei de către conducătorul sau conducătoarea auto.

Cercetările continuă în vederea identificării autovehicului implicat în producerea accidentului și stabilirii circumstanțelor exacte în care a survenit decesul bărbatului” a precizat Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu.

În zonă se circulă îngreunat.

ACTUALIZARE:

Autorul accidentului mortal de pe Drumul Național 14 a fost identificat de polițiști. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 33 ani din Bistrița Năsăud. Imediat după ce l-a accidentat mortal pe bărbatul de 53 ani, șoferul, aflat la volanul unei autoutilitare, a plecat de la locul evenimentului, fiind identificat de polițiști la intrarea în municipiul Sibiu. Acesta va fi cercetat pentru ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului fără acordul polițiștilor.

Foto: arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here