Acasă Nova TV

Covid-19 Sibiu | Numărul persoanelor izolate la domiciliu APROAPE DUBLU

1353
Spitalul Județean Sibiu a redus programul de vizitare

Numărul persoanelor izolate la domiciliu ESTE APROAPE DUBLU comparativ cu ultima raportare. 

Conform raportării ISU Sibiu, miercuri după-amiază erau 524 persoane în izolare la domiciliu, comparativ cu 285, câte erau înregistrate ieri. De asemenea, 85 persoane sunt în carantină, sunt 24 rezultate primite toate negative, iar alte 107 teste sunt în lucru. Nicio persoană nu a fost diagnosticată pozitiv în județul Sibiu.

,,La momentul actual la nivelul județului Sibiu situația existentă este următoarea : 524 persoane aflate în izolare la domiciliu, 85 persoane aflate în carantină, 13 persoane internate (11 adulți și 2 copii), 131 recoltări efectuate, 24 rezultate primite toate NEGATIVE, 107 teste în lucru, 0 persoane diagnosticate pozitiv.

Reamintim cetățenilor că, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Căpitan Dumitru Croitoru al județului Sibiu, a operaționalizat două numere de telefon disponibile permanent, în vederea asigurării unei comunicări directe cu persoanele aflate la izolare sau carantină, de pe raza județului, ca măsură preventivă în vederea răspândirii infecției cu coronavirusul Covid-19.
Cetățenii aflați în această situație pot apela următoarele numere de telefon :
0269-211254, 0269-216103.

Totodată, informăm cetățenii că Guvernul României, prin Autoritatea pentru Digitalizarea României, și organizația neguvernamentală Code for Romania au lansat, luni, 16.03.2020, platforma online COVID-19 Știri Oficiale (stirioficiale.ro). Platforma online COVID-19 Știri Oficiale centralizează doar informații din surse sigure, precum comunicatele oficiale ale Grupului de Comunicare Strategică constituit de Guvernul României, hotărârile Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență și înregistrările conferințelor de presă susținute de oficialii cu responsabilități în domeniul managementului situațiilor de urgență.

Totodată, asigurăm cetățenii că reprezentanții Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, cu responsabilități în gestionarea acestui tip de eveniment, monitorizează permanent situația la nivel județean” se arată în comunicatul ISU Sibiu.

Foto: arhivă

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here