Acasă Nova TV

38 persoane în izolare după ce au intrat în contact cu femeia decedată luni | Declarații

1323
195 adulți și 14 copii

38 persoane în izolare după ce au intrat în contact cu femeia decedată luni.

În urma decesului din ziua de luni, 30 martie, a unei persoane confirmată în urma probelor biologice pentru COVID-19, Prefectura Sibiu a făcut o serie de precizări.

„Prefectul Județului Sibiu a dispus către Direcția de Sănătate Publică, efectuarea de verificări și efectuarea anchetei epidemiologice. În urma anchetei epidemiologice raportată astăzi, 31.03.2020, au fost identificate un număr de 38 de persoane cu care aceasta a intrat în contact, pentru care s-a impus izolarea la domiciliu.

De asemenea, La nivelul Inspectoratul de Poliție Județean, s-a dispus ca echipaje din sistemul de ordine și siguranță publică al Poliției Municipiului Sibiu, sprijinite de luptători SAS (Serviciul Acțiuni Speciale), să verifice în regim de urgență dacă toate persoanele din zonă, respectă măsura izolării la domiciliu, respectiv a distanțării sociale/interdicției de circulație.

Inspectoratul de Jandarmi Județean Sibiu,aplică măsurile legale în zonă, privind modul de respectare a măsurilor impuse de Ordonanțele Militare în vigoare, aplicabile la nivelul județului Sibiu” se arată în comunicatul de

Foto: digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here