Acasă Nova TV

Urmărire ca-n filme în 2 județe după ce un tânăr din Biertan a furat o mașină din Predeal | Foto

4794
Urmărire ca-n filme în 2 județe

Urmărire ca-n filme în 2 județe după ce un tânăr din Biertan a furat o mașină din Predeal.

Miercuri dimineața în jurul orei 6, Inspectoratul de Poliție Județean Brașov a fost anunțat prin 112 despre faptul că, un autoturism, care circula pe DN1, dinspre Predeal spre Brașov, este condus de către un bărbat, posibil aflat sub influența băuturilor alcoolice. Polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Brașov și un echipaj mixt format din polițiști din cadrul Poliției Municipiului Săcele și un jandarm brașovean, au constituit filtre rutiere în zona Dârste pentru oprirea conducătorului auto.

La vederea echipajelor, conducătorul auto a schimbat direcția de deplasare, îndreptându-se către Predeal, apoi spre județul Prahova, echipajele de poliție, având în funcțiune semnalele luminoase și acustice ale autospecialelor,  procedând la urmărirea autovehiculului în cauză. Conducătorul auto a trecut de două filtre ale IPJ Prahova, în Bușteni și Sinaia, fiind oprit de către polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, pe un drum forestier de pe raza Stațiunii Sinaia, județul Prahova.

Bărbatul aflat la volan este domiciliat în Biertan, are 26 ani și nu posedă permis de conducere. Acesta se afla sub influența băuturiloir alcoolice, având 0,66 alcoolemie. De asemenea, mașina era furată din Predeal.

„Conducătorul auto a fost identificat ca fiind un tânăr, în vârstă de 26 ani din județul Sibiu. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat. În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În urma verificărilor efectuate în baza de date a Poliției Române, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere emis de autoritățile române. De asemenea, polițiștii au stabilit faptul că autoturismul în cauză ar fi sustras de pe raza stațiunii Predeal” a declarat Subcomisarul Alina Ivan, Purtătorul de cuvânt IPJ Braşov pentru Bună Ziua Brașov.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here