Acasă Nova TV

O localitate din apropierea Mediașului rămâne fără gaze naturale

847
Schimbarea furnizorului de gaze se face gratuit

O localitate din apropierea Mediașului rămâne fără gaze naturale.

Compania Delgaz Grid informează că pentru efectuarea unor lucrări specifice la sistemul de distribuţie este nevoită să sisteze temporar alimentarea cu gaze naturale miercuri, 19 februarie, începând cu ora 9.00, în localitatea Boian din județul Sibiu.

„Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 15.00. Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie)” se arată într-un comunicat de presă remis de către Compania Delgaz Grid.

Foto: arhivă

Articolul precedentMedieșean acroșat în timp ce se deplasa pe trotuar în cartierul Gura-Câmpului
Articolul următorCorina Marinescu și-a lansat volumul Scrisoarea domnișoarei S. | VIDEO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.