Acasă Nova TV

Delgaz Grid investește 3,2 milioane lei pentru modernizarea rețelei de gaz din județul Sibiu

195
de gaz

Delgaz Grid investește anul acesta 3,2 milioane lei pentru modernizarea rețelei de gaz din județul Sibiu. 

Delgaz Grid a pregătit pentru anul acesta investiții în valoare totală de 3,2 milioane de lei pentru înlocuirea conductelor și branșamentelor de gaz din județul Sibiu. Lucrările vizează modernizarea rețelei de distribuție gaze naturale pe o lungime de 4,5 kilometri. 

Funcționarea în condiții de siguranță a rețelelor de distribuție a gazelor naturale este o prioritate pentru noi. De aceea am alocat și în acest an peste 200 milioane de lei pentru investiții. Suntem pe deplin conștienți că nici un efort nu este prea mare atunci când pui în prim-plan siguranța și creșterea calității serviciilor pentru clienți”, declară Csulak Ferenc, Directorul general al Delgaz Grid.

,,Unul dintre cele mai importante proiecte de înlocuire a conductelor și branșamentelor de gaz, pe o lungime de aproape 2,5 kilometri, se va derula la Birghiș, iar în municipiul Sibiu vor fi înlocuiți 1,7 kilometri de conducte și branșamente pe strada Dorobanților.

Anul trecut, Delgaz Grid a investit în județul Sibiu circa 1,3 milioane de lei pentru înlocuirea a 4,2 kilometri de conducte și branșamente gaze naturale, cele mai importante investiții fiind la Copșa Mică, unde au fost modernizați 3,3 kilometri de conducte și branșamente. Totodată rețeaua a fost extinsă cu peste 3 kilometri pentru conectarea unor noi consumatori. Delgaz Grid a investit în anul 2019 în total peste 210 milioane lei, în special pentru modernizarea a 340 kilometri de conducte și branșamente gaz” se arată într-un comunicat de presă remis de companie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here