Acasă Sibiu

Adolescent de 17 ani dispărut fără urmă | Apelul poliției

506
de 17 ani

Polițiștii sibieni caută un adolescent în vârstă de  17 ani a cărui plecare voluntară de la locul de muncă a fost sesizată la data de 18 februarie.

La data de 18 februarie, prin S.N.U.A.U. 112, mama unui adolescent  în vârstă de 17 ani a sesizat Inspectoratul de Poliție al Județului Sibiu cu privire la faptul că, la data de 16 februarie, fiul său, POP DORIN ALEXANDRU, în vârstă de 17 ani, din județul Alba, a plecat de pe raza localității Gura Râului, jud. Sibiu, unde lucra ca îngrijitor de animale, într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni.

Semnalmente: înălțime 1,65 m, greutate 70 kg, constituție atletică, ten deschis, fața ovală, nas drept, ochi căprui, păr tuns scurt de culoare șaten.

Obiecte vestimentare:  pantaloni de culoare albastră, bluză de tip hanorac cu mânecă lungă de culoare neagră, vestă cu nasturi de culoare gri cu negru, cizme din cauciuc de culoare verde.

Semne particulare: nu se cunosc.

Persoanele care pot oferi informații cu privire la acest adolescent sunt rugate să apeleze 112 sau să contacteze de urgență cea mai apropiată unitate de poliție.

ACTUALIZARE

POP DORIN ALEXANDRU, a cărui plecare voluntară a fost mediatizată la data de 19 februarie, a fost găsit de către polițiști

În referire la plecarea voluntară la data de 16 februarie a.c., a minorului Pop Dorin Alexandru, de pe raza localității Gura Râului, vă informăm că, în urma investigațiilor efectuate, la data de 20 februarie a.c., minorul a fost depistat de către polițiștii sibieni pe raza localității Dobârca.

Din primele cercetări rezultă că minorul nu a fost victima niciunei infracțiuni. Acesta a fost predat familiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here