Acasă Sibiu

Alertă la Aeroportul Sibiu | Bărbat întors din Italia cu stare febrilă

2122
Pasagerii cursei Stuttgart - Sibiu preluaţi de DSP

Alertă luni după-amiază la Aeroportul Sibiu. 

Un bărbat în vârstă de 30 ani cu febră, a fost preluat de către ISU Sibiu și transportat la Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Clinic Județean Sibiu. Din primele informații, acesta a ajuns la Sibiu din Veneția, zonă în care există persoane infectate cu coronavirus.

,,,Inspectoratul pentru Situații de Urgență Căpitan Dumitru Croitoru al județului Sibiu a fost solicitat pentru preluarea și transportarea unui pacient cu stare febrilă de la Aeroportul Internațional Sibiu. Persoana de sex masculin, de aproximativ 30 de ani este transportată la secția de boli infecțioase a Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu pentru efectuarea de investigatii suplimentare.

Transportul se desfășoară în condiții de siguranță cu autospeciala de transport victime multiple” spune Alina Voina, Purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

ACTUALIZARE:

Este vorba de un cetățean italian, care a venit pe ruta Veneția – Viena – Sibiu. În momentul de față a fost predat Spitalului Clinic Județean Sibiu pentru investigații.

ACTUALIZARE ora 19:30

Pacientul se află izolat preventiv în condiții de siguranță la Secția Boli Infecțioase a Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu. Se află sub observație și monitorizare în această noapte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here