Acasă Revista Presei

Petardele ar trebui interzise definitiv | Lucrurile nu pot continua în acest mod

292
Petardele ar trebui interzise definitiv în România

Petardele ar trebui interzise definitiv în România, este de părere Mihai Cucerzan cel care a avut o contribuţie importantă la legea antifumat, promulgată de preşedintele României în 2015.

Mihai Cucerzan (38 de ani), asistent la Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară din Cluj, va lansa o petiţie online vizând interzicerea comercializării şi folosirii petardelor în toate spaţiile publice din România, scrie adevarul.ro.

În România continuă să existe o problemă: traficul produselor pirotehnice pare a fi scăpat de sub control. Se întâmplă într-o ţară care a cunoscut deja tragedia clubului Colectiv. Cred că a devenit evident pentru toate minţile responsabile că lucrurile nu pot continua în acest mod“, a scris Mihai Cucerzan pe pagina sa de Facebook.

Mihai Cucerzan a primit pe Facebook mesaje de susţinere pentru iniţiativa anti-petarde din partea Aureliei Cristea, actualmente vicepreşedinte PRO România, cea care a iniţiat legea antifumat, dar şi din partea deputatului independent Adrian Dohotaru.

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here