Acasă Sport

Eșec pentru Gaz Metan în primul amical din Spania

400
Eșec pentru Gaz Metan în primul amical din Spania

 Eșec pentru Gaz Metan în primul amical din Spania.

Alb-negrii au fost învinși cu scorul de 3-1 de FC Lausanne Sport, ocupanta primei poziții în Liga a doua din Elveția. Gaz Metan a fost condusă cu 1-0 la pauză, iar apoi a mai primit două goluri în actul secund. Golul de onoare al alb-negrilor a fost marcat de Paul Costea cu două minute înainte de finalul timpului regulamentar de joc.

Formația elvețiană a deschis scorul în minutul 28 al partidei prin Anthony Koura, care a înscris cu un șut din interiorul careului de 16 metri și a intrat în avantaj la cabine. FC Lausanne Sport și-a dublat avantajul după cinci minute de la reluarea jocului, după o lovitură de pedeapsă transformată de Christian Schneuwly. În minutul 76, s-a făcut 3-0 în urma unui contraatac. Golul a fost marcat tot de Anthony Koura, care a reușit astfel dubla.  Gaz Metan a marcat golul de onoare în minutul 89, după reușita semnată de Paul Costea.

Gaz Metan a început partida cu FC Lausanne Sport în formula Răzvan Pleșca, Romeo Roberto, Juel Thomas Nielsen, Marius Constantin, Mihai Velisar, Mickael Diakota, Neluț Roșu, Stephan Drăghici, Ioan Hora, Dumitru Cardoso și Sergiu Buș. În actul secund, Tehnicianul Edi Iordănescu a folosit o formulă compusă din Ricardo Batista, Marian Pleașcă, Răzvan Popa, Ionuț Larie, Răzvan Trif, Fofana Boubacar, Lukas Droppa, Paul Costea, Sergiu Ciocan, Nasser Chamed și Ely Fernandes.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here