Acasă Sibiu

Tentivă de omor | Bărbat înjunghiat de mai multe ori la o petrecere

4847
înjunghiat

Un bărbat a fost înjunghiat de mai multe ori la o petrecere.

Conform Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, tentativa de omor s-a produs în noaptea de 24/25 ianuarie. Un bărbat l-a înjunghiat de mai multe pe un altul, în timp ce participau la o petrecere în satul Hosman, comuna Nocrich.

,,În noaptea de 24/25.01.2020, în timp ce participau la o petrecere organizată la locuinţa lui S.M. situată în comuna Nocrich, sat Hosman, jud Sibiu, între inculpatul P.I. şi fratele persoanei vătămate s-a iscat un conflict spontan ce a degenerat în acte de violenţă din partea ambilor.

Intervenind în conflictul celor doi şi în apărarea fratelui său, persoana vătămată G.G. l-a lovit pe inculpatul P.I. cu pumnii, acesta ripostând tot cu pumnii. La un moment dat, suspectul a scos din buzunarul pantalonilor un briceag pe care l-a deschis si cu care a lovit persoana vătămată de mai multe ori în mai multe zone vitale, cauzându-i multiple leziuni traumatice printre care o plagă tăiată în regiunea mandibular stânga, o plagă tăiată laterocervical stângă, o plagă înjunghiată lombar stânga şi o plagă înjunghiată hemiabdominal dreapta cu evisceraţie intestinală, leziuni traumatice care au necesitat acordarea de îngrijiri medicale de urgenţă si care i-au pus viaţa în pericol” se arată într-un comunicat de presă remis de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Agresorul a fost reținut 24 ore, iar duminică a fost prezentat instanței. Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu a solicitat arestarea preventivă a acestuia pentru o perioadă de 30 de zile, pentru săvârşirea infracţiunii tentativă de omor, solicitare ce a fost admisă de Tribunalul Sibiu.

Foto: arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here