Acasă Sibiu

Alcool, furt, conducere fără permis și autotamponare

1743
Accident pe DN 14 între Brateiu și Ațel

Alcool, furt, conducere fără permis și autotamponare.

Așa se poate rezuma un eveniment rutier produs în noaptea de 27 ianuarie. În jurul orei 0100, un echipaj rutier din cadrul Biroului Drumuri Naționale și Europene a răspuns unei sesizări privind producerea unui eveniment rutier pe DJ 105G, în afara localității Sadu.

La fața locului, polițiștii rutieri au identificat un autoturism proiectat într-un cap de pod din beton, iar în afara acestuia doi bărbați, în vârstă de 21 și respectiv 46 de ani, domiciliați în Veseud, respectiv Hunedoara.

Cei doi bărbați au declarat că au consumat băuturi alcoolice înainte de a conduce autoturismul, au condus mașina pe rând până în momentul producerii accidentului rutier soldat cu pagube materiale, însă niciunul dintre aceştia nu a recunoscut faptul că a condus autoturismul în momentul accidentului rutier soldat cu pagube materiale.

Totodată, în urma efectuării verificărilor în bazele de date s-a stabilit faptul că nici unul dintre cei doi bărbați nu deține permis de conducere, iar mașina au furat-o. Polițiștii rutieri i-au testat cu aparatul etilotest, rezultatele fiind de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul bărbatului de 21 de ani și de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul celui în vârstă de 46 de ani” a precizat Luciana Lazăr, Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here