Acasă Sibiu

12 sancțiuni pentru viteză într-o oră | Un bărbat rula cu 170 km/h

2164
viteză

Duminică, în doar o oră, cu ajutorul dispozitivului laser de măsurare a vitezei Trucam, polițiștii rutieri au surprins 12 șoferi care au depășit regimul legal de viteză, unul dintre ei rulând cu 170 km/h.

Pentru creșterea gradului de disciplină rutieră, polițiștii Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Naționale și Europene au desfășurat duminică, 26.01.2020, o acțiune punctuală în intervalul orar 1600 – 1700, pe Drumul Național 1 E 68 E81, în afara localității Șelimbăr. Acțiunea a avut ca principal scop depistarea și tragerea la răspundere contravențională a conducătorilor de vehicule care nu respectă regimul legal de viteză pe sectorul de drum pe care circulă, cu ajutorul dispozitivului laser de măsurare a vitezei Trucam.

„În doar 60 de minute, polițiștii rutieri au aplicat 12 sancțiuni contravenționale pentru încălcarea regimului legal de viteză, dispunând totodată măsura tehnico-administrativă de reținere a 5 permise de conducere în vederea suspendării dreptului de a conducere pe o perioadă de 90 zile a conducătorilor de vehicule care au depășit cu peste 50 km/h limita legală de viteză. Dintre aceștia s-a remarcat un brăilean, în vârsta de 20 ani, care a circulat cu viteza de 170 km/h pe un sector de drum unde limita maximă admisă este de 100 km/h.

Dragi șoferi, atenție! Nerespectarea normelor rutiere poate să atragă consecințe deosebit de grave, nu doar un permis de conducere suspendat și o amendă! Viteza excesivă sau neadaptată la condițiile de drum își păstrează locul I în rândul cauzelor care au condus în anul 2019 la producerea accidentelor rutiere grave pe drumurile naționale! Dați dovadă de responsabilitate în trafic! Conduceți prudent! Cineva vă așteptă acasă!” spune Luciana Lazăr, Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here