Acasă Sibiu

Și-a bătut soția și i-a furat geanta cu acte și telefonul mobil

1929

Și-a bătut soția și i-a furat geanta cu acte și telefonul mobil.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ocna Sibiului au reținut pentru 24 de ore un bărbat suspectat de săvârșirea infracțiunilor de violență în familie și furt calificat. În fapt, la data de 20 ianuarie, o femeie din Păuca a sesizat în scris Postul de Poliție Loamneș, reclamând faptul că la data de 13 ianuarie, soțul său a pătruns în imobilul din satul Alămor, unde locuia fără forme legale, a agresat-o fizic și i-a sustras o geacă și o geantă în care avea documente persoane și telefonul mobil. În urma agresiunii suferite femeia, în vârstă de 45 de ani, a necesitat 5 – 6 zile de îngrijiri medicale.

În urma cercetărilor și investigațiilor efectuate, la data de 26 ianuarie, polițiștii Postului de Politie Loamneș au luat împotriva bărbatului (în vârstă de 49 de ani, domiciliat în Păuca) măsura reținerii pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sibiu, urmând a fi prezentat instanței cu propunere de luare a unei măsuri legale.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și furt calificat, fiind confirmată începerea urmării penale.

Foto: arhivă

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here