Acasă Nova TV

Cercul pedagogic al educatoarelor din Mediaș și zonă la Grădinița Rază de Soare

1589
a avut

Cercul pedagogic al educatoarelor din Mediaș și zonă a avut loc la Grădinița Rază de Soare.

Tematica Cercului pedagogic a avut două puncte distincte. Primul a fost ,,Provocările integrării copiilor cu TSA în grădiniță”, iar cel de-al doilea punct a fost ,,Stimularea imaginației creatoare la preșcolari, prin diverse tehnici de lucru în activitățile artistico-plastice”.

Cercul pedagogic al educatoarelor din Mediaș și zonă se organizează cu sprijinul Inspectorilor de specialitate de la I.S.J. Sibiu, Prof. Dr. Maria Turean și Prof. Delia Stoicescu. Responsabilul Cercului pedagogic este Profesorul Peter Izabella, Directorul Grădiniţei cu Program Prelungit ,,Bucuria Copiilor” Mediaș. Invitat la acest Cerc pedagogic a fost profesorul Oana Piloiu de la Școala Gimnazială Tilișca.

Unitățile școlare participante au fost Grădiniţa Bucuria Copiilor Mediaş, Grădiniţa Rază de soare Mediaş, Grădinița Micăsasa, Grădinița Ţapu, Grădinița Şeica Mică, Grădinița Copşa Mică, Grădinița Valea Lungă, Grădinița Dârlos, structura Grădinița Curciu, Grădinița Agârbiciu, Grădinița Valea Viilor, și structura Grădinița Motiş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.