Acasă Nova TV

Campania Umanitară Îmbrățișează-i pe cei nevoiași la final | VIDEO

654

Campania Umanitară Îmbrățișează-i pe cei nevoiași a ajuns la final.

Cea de-a doua ediție a Campaniei Umanitare Îmbrățișează-i pe cei nevoiași a ajuns la final. Campania s-a adresat ca și în ediția precedentă persoanelor care provin din familii cu o situaţie materială precară din municipiul Mediaș, satul aparținător Ighișul Nou, precum și din localitățile: Târnava, Dârlos și Ațel (copii şi adulţi deopotrivă).

,,Am reușit cu ajutorul tuturor celor care ne-au sprijinit să distribuim peste 100 de plase cu alimente neperisabile, 80 de pâini, 35 de pungi cu dulciuri și aproximativ 200 de cutii cu îmbrăcăminte și dulciuri pentru prichindei (1-14 ani).

Din păcate în acest an nu am reușit să ajungem așa cum ne-am propus la secțiile de Neonatologie și Pediatrie ale Spitalului Municipal Mediaș, întrucât nu am avut cel puțin numărul de produse de la prima ediție. Produsele existente le păstrăm pentru campania pe care ne-am propus să o organizăm în perioada Sărbătorilor Pascale.

În câteva zile am vizitat foarte mulți oameni, fiecare dintre ei având o situație materială precară sau cel puțin o problemă de sănătate. Mulți dintre aceștia nu mai sunt și nu mai pot să fie ca noi. Mulți dintre aceștia poartă pe umeri o povară grea. Dincolo de condițiile de trai, fie că vorbim de oameni care au probleme de sănătate, care sunt mobilizați la pat sau pur și simplu părăsiți de rude, una este să auzi de astfel de cazuri și alta este să le vezi cu ochii tăi. Ne bucurăm că am reușit printr-un zâmbet și o îmbrățișare să le facem sărbătorile mai frumoase acestor suflete care au oricând nevoie, de oricare dintre noi.

Este important să ne mobilizăm cu toții, să oferim o mână de ajutor, dar nu în ultimul rând o îmbrățișare. Pentru că îmbrățișarea nu este doar cea fizică, ea este tot o formă de ajutor.

În zilele următoare vom reveni pe pagina de Facebook a campaniei  cu lista tuturor celor care ne-au sprijinit într-un fel sau altul. Până atunci mulțumim tuturor partenerilor pentru sprijinul acordat, începând de la prichindei și până la adulți, părinți sau cadre didactice, firme sau instituții publice” spune Daniel Dăbăcan, Organizatorul campaniei.

Din acest an, Campania Umanitară ,,Îmbrățișează-i pe cei nevoiași” se desfășoară sub egida Asociației Primește și Dăruiește în colaborare cu Centrul Bisericesc „Sfântul Nectarie” Mediaș și este un gest firesc de solidaritate față de persoanele aflate în dificultate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here