Acasă Nova TV

Trafic parțial blocat la podul CFR | Tamponare tir autoturism

6447

Traficul este parțial blocat la podul CFR Mediaș marți în jurul orei 13:00.

Cauza o reprezintă un eveniment rutier în care sunt implicate un tir și un autoturism Dacia Logan. Cele două au intrat în coliziune, după ce tirul care circula dinspre strada Hermann Oberth spre Piața Andrei Șaguna a lovit autoturismul care circula dinspre strada Avram Iancu. La fața locului au ajuns și polițiștii rutieri medieșeni. Traficul se desfășoară cu dificultate, iar banda a doua de intrare pe podul CFR este blocată.

ACTUALIZARE:

„Evenimentul rutier a avut loc după ce șoferul unui ansamblu tir, un bărbat de 42 ani, din Arad, în timp ce conducea dinspre strada Hermann Oberth spre Sighișoara, nu s-a asigurat la schimbarea direcției de deplasare la stânga și a acroșat un autoturism condus regulamentar pe aceeași direcție de către un localnic în vârstă de 82 ani. Evenimentul s-a soldat cu pagube materiale, fără victime omenești.

Traficul rutier a fost îngreunat aproximativ 15 minute deoarece conducătorii auto nu au îndepărtat autovehiculele de pe carosabil până la sosirea polițiștilor rutieri la fața locului. Traficul a fost blocat din cauza faptului că cei 2 șoferi nu au vrut să mute mașinile din intersecție deși legislația prevede clar această obligație a conducătorilor auto de a elibera partea carosabilă după producerea unui eveniment rutier soldat doar cu pagube materiale” a precizat Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here