Acasă Sibiu

Și-a însușit fără drept bani dintr-un ATM | Poliția cere sprijin

3302

O femeie și-a însușit fără drept bani dintr-un ATM.

Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu solicită sprijinul cetăţenilor în vederea identificării unei persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de furt, în municipiul Sibiu. La data de 15 iunie, la ora 15:52, o persoană necunoscută, de sex feminin, a ridicat suma de 1.400 de lei din fanta unui ATM, bani aparținând unei alte persoane care utilizase bancomatul anterior. ATM–ul în cauză este amplasat în zona Complexului Cedonia din municipiul Sibiu.

„În urma plângerii depuse de persoana vătămată, la nivelul Serviciului Investigații Criminale s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de furt. Imaginile de pe camerele de supraveghere instalate în zonă surprind persoana bănuită de săvârșirea faptei, femeie cu vârsta de aproximativ 40 – 45 de ani, care poartă ochelari. Până în prezent, persoana în cauză nu a fost identificată.

Cei care pot oferi informaţii cu privire la această persoană sunt rugați să contacteze telefonic polițistul de caz, subcomisar de poliție STRECHE MARIUS, telefon 0762/271309, Serviciul de Investigații Criminale din cadrul I.P.J. Sibiu” se arată într-un comunicat de presă remis de IPJ Sibiu.

ACTUALIZARE 22 NOIEMBRIE

În urma mediatizării cazului femeia s-a predat poliţiei din Sibiu.

În urma mediatizării solicitării adresate cetățenilor de către polițiștii sibieni în vederea identificării unei persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de furt a unei sume de bani dintr-un bancomat, vă informăm că, la data de 21 noiembrie, persoana în cauză s-a prezentat la sediul I.P.J. Sibiu”, anunță, într-un comunicat de presă, conducerea Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

Este vorba despre o femeie în vârstă de 49 ani din Sibiu.

 

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here