Acasă Nova TV

Noi locuințe ANL pentru Mediaș | Ministerul și Primăria finanțează proiectul

898
Noi locuințe ANL pentru Mediaș

Ministerul Lucrărilor Publice a lansat vineri 15 noiembrie, în consultare publică, un proiect de hotărâre de guvern prin care intenţionează să construiască 88 de locuinţe ANL, pentru tineri, în municipiul Mediaş.

Este vorba despre o investiţie estimată la 32,5 milioane de lei. Din această sumă, 27,99 de milioane de lei sunt asigurate de Ministe, prin ANL, iar 4,55 de milioane de lei reprezintă finanţarea asigurată de Primăria Mediaş. Banii primăriei vor fi folosiți pentru realizarea utilităţilor şi a dotărilor tehnico-edilitare.

Conform unui comunicat de presă al Ministerului Lucrărilor Publice, cele 88 de locuințe ANL vor fi construite pe strada Gheorghe Lazăr din Mediaș. Este vorba despre cartierul din zona Târgului.

Obiectivul va fi realizat de MLPDA, prin Agenţia Naţională pentru Locuinţe (ANL), şi va include 88 de locuinţe. 24 de apartamente cu 3 camere, 40 de apartamente cu două camere şi 24 de apartamente cu o cameră, dispuse pe un regim de înălţime Ct+P+3E (canal tehnic + parter + 3 etaje). Suprafaţă de 10.932 mp (din care suprafaţa construită desfăşurată este de 7.656,24 mp)”, se arată în comunicatul MLPDA.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here