Acasă Nova TV

Mediașul are 3 cetățeni de onoare noi | 1 Decembrie la Mediaş

2572
Mediașul are 3 cetățeni de onoare noi

De astăzi, 1 Decembrie 2019, Mediașul are 3 cetățeni de onoare noi. 

Maria Stănescu, Pompei Hădărean și Nicolae Romulus Moise au primit această distincție de Ziua Națională a României. Ceremonia de conferire a titlurilor de cetățeni de onoare ai municipiului de pe Târnava Mare a avut loc duminică în jurul amiezii în Sala Daniel Thellmann a Primăriei Mediaș.

Activitatea Mariei Stănescu se identifică cu existența și rolul Asociației Phoenix Speranța, pe care a înființat-o și a cărei misiune este aceea de a crește calitatea vieții persoanelor vulnerabile, se arată în referatul care însoțește propunerea de conferire a titlului de cetățean de onoare.

Pompei Hădărean este o personalitate recunoscută în plan local și național, care s-a remarcat printr-o activitate bogată în domeniul construcțiilor și cel managerial, este motivarea din referatul care însoțește proiectul de hotărâre.

Nicolae Romulus Moise a copilărit la Mediaș, este absolvent al Liceului Teoretic Stephan Ludwig Roth și a avut un rol important în dezvoltarea flotei maritime comerciale a României pe care a condus-o, iar ulterior a pus bazele Universității Maritime din Constanța.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here