Acasă Nova TV

Ceremonial militar de defilare cu trupe și tehnică la Mediaș | LIVE

3127

Cel mai așteptat moment din cadrul festivităților prilejuite de Ziua Națională a României este ceremonialul militar de defilare cu trupe și tehnică.

La defilare participă efective importante compuse din cadre militare ale Garnizoanei Mediaș, Academiei Forțelor Terestre ,,Nicolae Bălcescu’’ Sibiu, Inspectoratului de Jandarmerie Sibiu, Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Sibiu, Poliția Locală Mediaș și Detașamentul de Roșiori, reprezentând Cavaleria Română din Primul Război Mondial.

Ceremonial Militar Mediaş 1 Decembrie

Cadrele militare sunt însoțite de tehnica de luptă și intervenții specifică, iar pe perioada desfășurării ceremonialului militar de defilare, cerul Mediașului va fi survolat de elicoptere și aeronave de luptă aparținând Bazei Aeriene 71 Câmpia Turzii. Înainte de parada militară în Piața Corneliu are loc ceremonialul militar, religios și civil, dedicat Zilei Naționale a României.

Am transmis LIVE Parada din strada Mihai Eminescu:

1 COMENTARIU

  1. faina parada dar….la aparitia elicopterelor si avioanelor, le-am vazut printre firele si cablurile de pe stalpi; poate face primarul ceva cu ele, sa le mai ascunda prin pamant, ca e plin orasul de cabluri si fire electrice, si fiecare stalp din oras are-n „carca ” cate-o ditamai cocoasa de cablu; ma mir ca mai stau stalpii in picioare…si poate-i transmiteti sa mai planteze niste pomi in oras, sa-l mai inverzeasca, inveseleasca…au taiat tot ce au prins, dar altii nu mai au de gand sa planteze….spor la treaba domn’primar, dai bataie ca e mult de lucru si timpul e scurt…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here