Acasă Sibiu

Un autoturism a lovit o țeavă de gaz și a provocat un incendiu | Foto

1410
țeavă de gaz

Un autoturism a lovit o țeavă de gaz și a provocat un incendiu.

Joi seara după ora 22:00 în municipiul Sibiu, în timp ce conducea un autoturism , pe strada Țiglarilor, un sibian în vârstă de 23 de ani nu a păstrat o distanță suficientă în mers față de autoturismul care circula regulamentar în fața sa și a intrat în coliziune cu acesta, fiind apoi proiectat în zidul unui imobil, într-o țeavă de gaz pe care a rupt-o, într-un stâlp din lemn și apoi în două autoturisme parcate.

În urma evenimentului a rezultat rănirea ușoară a sibianului, acesta fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale, fără a necesita internarea.
De asemenea, echipaje ISU Sibiu au intervenit pentru stingerea incendiului izbucnit în urma ruperii conductei de gaz.

,,Pompierii sibieni au intervenit pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit în municipiul Sibiu, strada Țiglarilor ca urmare a unui accident rutier, soldat cu o victima.  Intervenția s-a desfășurat la o conductă de gaz și izolația unei case aflate în vecinătate. Au ars 2 metri pătrați din izolația locuinței și a fost doborât un stâlp de electricitate fiind nevoie de intervenția furnizorului de gaz și a furnizorului de electricitate. Un echipaj SAJ Sibiu a acordat primul ajutor calificat victimei accidentului rutier” a precizat Alina Voina Purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Foto: ISU Sibiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here