Acasă Revista Presei

De astăzi în Kaufland | Schimbare importantă pentru buzunarul clientului

2219
pungi de unică folosinţă în kaufland

Schimbare importantă, pentru buzunarul clientului, la mai multe raioane în Kaufland.

De astăzi în Kaufland România s-au introdus, la raionul legume-fructe, pungi biodegradabile compostabile. Fiecare pungă va costa clientul 10 bani. Noile pungi se vor utiliza şi la vitrina cu servire asistată, produsele care se vând vrac şi raionul de pâine.

În acest mod, Kaufland lansează o invitaţie către clienţi de a limita utilizarea excesivă a pungilor de unică folosinţă, fie ele şi biodegradabile, şi de a contribui prin acest gest la demersurile de a proteja mediul înconjurător”, anunţă compania.

Kaufland România a anunţat şi o alternativă specială pentru clienţi: săculeţi reutilizabili pentru cântărirea produselor de la raionul legume-fructe. Săculeţii vor putea fi achiziţionaţi la preţul de 5,99 lei, pachetul cu 2 bucăţi.

Totuşi nu va fi obligatoriu pentru clienţi să pună fructele şi legumele în pungi de unică folosinţă. Clienţii pot cântări legumele şi fructele în următoarele moduri permise în magazine:

  • fără nicio pungă, punând produsele direct pe cântar, dacă cantitatea sau articolul le permite (de exemplu pentru banane sau un pepene galben);
  • în punga reutilizabilă adusă de client de acasă;
  • în noul săculeţ reutilizabil pentru legume-fructe, pe care clienţii îl pot cumpăra din magazine;
  • dacă nu au la ei o alternativă reutilizabilă, clienţii pot cumpăra o pungă biodegradabilă din magazin.

Citeste mai mult pe adevarul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here