Acasă Sibiu

Hoț prins în flagrant de un polițist aflat în timpul liber

821
spart

Un hoț care fura dintr-un autoturism, a fost prins în flagrant de un polițist aflat în timpul liber.

În seara zilei de 30 septembrie, în jurul orei 19,00, un polițist din cadrul I.P.J. Sibiu, Biroul Investigații Criminale, aflat în timpul liber, a surprins în flagrant un bărbat în timp ce sustrăgea un portofel cu bani, carduri bancare și acte de identitate dintr-un autoturism parcat pe strada Plevnei din municipiul Sibiu.

„Bărbatul a fost imobilizat de către polițist cu sprijinul unui alt coleg aflat în zonă, tot în timpul liber, iar în urma cercetărilor efectuate de către echipajele de polițiști care au intervenit ulterior, persoana în cauză a fost identificată. Este vorba despre un sibian în vârstă de 27 de ani, care ar fi pătruns în autoturismul lăsat descuiat și ar fi sustras portofelul lăsat în buzunarul portierei. Prejudiciul, în valoare de 200 de lei, a fost recuperat în totalitate.

Față de sibian s-a dispus măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentat unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive. Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Sibiu, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt” a precizat Luciana Lazăr, Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here