Acasă Nova TV

Pieton accidentat mortal pe Șoseaua Sibiului | VIDEO

23670
Pieton

Un pieton a fost accidentat mortal pe Șoseaua Sibiului.

Accidentul s-a petrecut joi dimineața pe trecerea de pietoni din zona magazinului Lidl. Șoferul unui ansamblu tir în vârstă de 42 de ani din Timișoara, nu a acordat prioritate de trecere și a accidentat mortal un pieton în vârstă de 79 ani, angajat regulamentar în traversarea părții carosabile pe trecerea pentru pietoni.

La fața locului a intervenit un echipaj SAJ. Personalul medical a constatat că pacientul era decedat, el prezentând leziuni incompatibile cu viața.

Victima accidentului este un mediesean de 79 ani.

7 COMENTARII

  1. Câți mai trebuie sa moară sau sa fie accidentați pentru a semaforiza trecerea din locul acela? Sau doar unde sunt influente ,prieteni și interese personale se pot pune semafoare?! Mă refer la trecerea de lângă vestitele clădiri romgaz și transgaz. Acolo repede ați pus semafoare fara a avea vreun precedent vreodată pe acea trecere. La una din cele mai traversate treceri de pietoni din Mediaș nu puneți semafor pt pietoni. Numai pe interes sunteți, autorități de ….. .

  2. Acest camion nu avea ce căuta pe Sibiului. Trebuia să meargă pe centura ocolitoare a Mediașului. Dar pe care centură? A, stai că era să uit, așa ceva nici nu există, nu-i așa d-le primar?

  3. Acolo ca pieton, fara semafor, ma tem sa trec de fiecare data. Astept sa fim un grup mai mare sa fim vazuti.In amurg acolo se intampla sa nu vezi imediat omul. Tot Sibiului are semajor pana la DDL si acolounde e supermarket nu. Sigur ca am fi mai in siguranta si mai linistiti.Si pietonii si soferii.

  4. Allooo Miliția Medias si Primar mediaș, cum dracu facem sa puneti un semafor acolo,unde trebuie cerere ca fac eu cerere ,cati mai trebuie sa moara acolo?Cred ca e al treilea accident acolo anul ăsta!Handicapațiii aia cu tirurile merg cu 70 prin oras,depășesc mașinile mici care merg regulamentar !

  5. cum naiba sa nu observi o persoana in mijlocul strazii????….mai mult ca sigur era distras sa „traga” un live cu telefonul…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here