Acasă Sibiu

Noul Mall din Sibiu se deschide în Noiembrie

1509
Noul Mall din Sibiu

NEPI Rockcastle a anunțat că noul Mall, Promenada Sibiu, situat în zona Gării Centrale, se deschide pe 14 noiembrie.

”… Avem primul Hypermarket Kaufland amplasat într-un Centru Comercial, primul multiplex cinematografic Cinegold din regiune, dar și o terasă cu o priveliște spectaculoasă’’, a spus Dorinel Udma, Asset Manager NEPI Rockcastle.

Mixul de magazine are la bază o rețetă de succes, aplicată de către dezvoltator în cele mai noi centre comerciale ale sale.

Acesta constă în branduri premium internaționale și naționale de îmbrăcăminte, încălțăminte, înfrumusețare, accesorii, sport și jucării și de opțiuni multiple de distracție.

Massimo Dutti, Guess, Bigotti, Levi’s, Mustang Jeans, Nissa, US Polo, Ganț&Lacoste, Tommy Hilfiger, Various Brands, Seroussi, Mohito, Zara, H&M, Bershka, Oysho, Pull&Bear, Stradivarius, CCC sau New Yorker sunt doar câteva dintre brandurile care își vor aștepta vizitatorii cu cele mai noi concepte ale sale.

Noul mall va aduce primul cinema multiplex din Sibiu, cu 9 săli de proiecție, având o capacitate totală de 1.400 de locuri. Promenada Sibiu este amplasat stradă Lector, nr 1-3A.

NEPI Rockcastle a anunțat zilele trecute și deschiderea noului Mall din Târgu Mureș. VEZI AICI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here