Acasă Transilvania Online

Shopping City | Târgu Mureş va avea un nou Mall

2492
Shopping City Târgu Mureş

NEPI Rockcastle, liderul investițiilor imobiliare din Europa Centrală și de Est, a anunțat inaugurarea celui mai nou centru comercial din portofoliu, Shopping City Târgu Mureș.

În urma unei investiții de 70 de milioane de euro, cea mai mare din ultima perioadă din județul Mureș, românii din nordul țării se vor bucura de o experiență premium de cumpărături și petrecere a timpului liber pe Calea Sighișoarei. Shopping City Târgu Mureş se va deschide în Martie 2020.

Construit pe un teren de 12,5 hectare, noul mall va dispune de o suprafață închiriabilă de 40.000 de metri pătrați. Va găzdui cele mai noi concepte ale brandurilor internaționale și naționale de îmbrăcăminte, încălțăminte, accesorii, înfrumusețare, articole sportive și pentru copii.

50% dintre magazinele ce vor fi inaugurate în mall vor reprezenta o noutate absolută pentru întreaga regiune. De altfel, peste 60% din suprafața noului mall va fi ocupată de magazine ancoră.

În ceea ce privește stadiul închirierilor, peste 75% din suprafața mall-ului este deja ocupată, negocierile pentru restul spațiilor urmând să fie finalizate în foarte scurt timp.

La etaj clienţii vor avea acces la un cinema multiplex și la un loc de joacă cu o suprafață generoasă, de 500 mp.

Proiectul va fi completat cu o grădină pe acoperiș de aproximativ 3.500 mp care va deservi 4 restaurante și o panoramă unică asupra zonei istorice a orașului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.