Acasă Nova TV

Gel de duş cu bacterii retras de la Kaufland

2086
Gel de duş cu bacterii retras de la Kaufland

Sortiment de Gel de duș care conține bacterii ce pot duce la apariția unor infecții a fost retras de la Kaufland. Clienții care le-au cumpărat sunt avertizați să nu le mai folosească.

Conform unui comunicat Kaufland, producătorul Weulbier-Kosmetik GmbH din Germania a retras voluntar și preventiv, din motive ce țin de protejarea consumatorilor produsele: Bevola Gel de duș Mango & Piersică, 500 ml şi Bevola Gel de duș Trandafir Sălbatic (Wild Rose), 500 ml.

În cadrul unui control de rutină, a fost detectat un număr mai mare de bacterii din specia Pluralibacter gergoviae. Aceste bacterii se regăsesc peste tot în mediul înconjurător și, în anumite condiții, în cazul persoanelor cu probleme de sănătate sau leziuni ale pielii, pot duce la apariția unei infecții bacteriene.

Pentru a proteja siguranța consumatorilor, Kaufland a reacționat imediat și a retras de la vânzare produsele respective. 

Clienții care au achiziționat un produs dintre cele două tipuri menționate sunt rugați să acorde atenție informării și să nu îl mai folosească. Ei se pot prezenta în orice magazin Kaufland pentru a-l returna și vor primi contravaloarea sa, fără a mai fi necesară prezentarea bonului fiscal.

Producătorul Weulbier-Kosmetik GmbH cere scuze pentru situație.

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here