Acasă Nova TV

Fetiță de 13 ani din Târnava dispărută de la domiciliu

3462
de 13 ani

O fetiță de 13 ani din Târnava este dispărută de la domiciliu.

Polițiștii sibieni caută o minoră de 13 ani a cărui dispariție de la domiciliu a fost sesizată în după-masa zilei de ieri. Cetățenii care pot oferi informații cu privire la această minoră sunt rugați să apeleze 112.

La data de 28 octombrie, mama unei minore în vârstă de 13 ani a sesizat telefonic polițiștii Secției numărul 5 Poliție Rurală Axente Sever cu privire la plecarea voluntară de la domiciliu a fiicei sale COJOCAR NICOLETA, domiciliată în Târnava.

Semnalmente: înălțime 1.60, greutate 60 kg., fața ovală, păr lung șaten, ochi verzi.

La data plecării purta pantaloni de culoare albă, bluză de culoare albă inscripționată cu litere negre pe piept, vestă de culoare neagră și pantofi sport de culoare vișinie.

Polițiștii sibieni efectuează ample verificări în vederea depistării minorei. Persoanele care pot oferi informații cu privire la acest copil sunt rugate să apeleze 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție.

ACTUALIZARE

Minora a revenit la domiciliu. 

,,Minora Cojocar Nicoleta, a cărei dispariția am comunicat-o cu puțin timp în urmă, a revenit la domiciliu” a precizat Luciana Lazăr, Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here