Acasă Nova TV

Un tânăr din Ațel conducea băut și fără permis un moped neînmatriculat

329

Un tânăr din Ațel a fost depistat în timp ce conducea băut și fără permis un moped neînmatriculat.

La data de 16 octombrie, în jurul orei 2000, pe DJ 142 F, în afara localității Ațel, un echipaj de poliție a oprit pentru control în trafic un moped care nu avea aplicat număr de înmatriculare/înregistrare.

„În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că mopedul era condus de un bărbat din Ațel, în vârstă de 27 de ani, care nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicul și se afla sub influența băuturilor alcoolice – 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cercetările sunt continuate cu privire la situația juridică a motociclului întrucât bărbatul nu a putut prezenta niciun document de proveniență.

În continuare sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere (faptă prevăzută și pedepsită de art. 335 alin. 1 Cod Penal) și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe (faptă prevăzută și pedepsită de art. 336 alin. 1 Cod Penal)” a precizat Luciana Lazăr, Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu.

Foto: arhivă

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here