Acasă Nova TV

Crimă la Ruși | Bărbat ucis cu mai multe lovituri de cuțit

1166
de la etaj

Un bărbat a fost ucis cu mai multe lovituri de cuțit.

Crima s-a petrecut în satul Ruși, comuna Slimnic, în urma unui scandal petrecut pe fondul consumului de alcool. Victima este un bărbat de 30 ani, iar agresorul un altul de 51 ani. Agresiunea a avut loc sâmbătă în curtea locuinței victimei.

,,În data de 12.10.2019, victima C.I. împreună cu consătenii săi B.I., B.M.N. şi C.I au petrecut la locuinţa victimei, situată în satul Ruşi, comuna Slimnic, județul Sibiu. În urma unor discuţii în contradictoriu şi pe fondul consumului de alcool între C.I. şi B.V. s-a iscat o ceartă care s-a amplificat, cei doi lovindu-se reciproc cu pumnii şi picioarele.

Victima C.I. l-a lovit pe suspectul B.V. cu o bâtă în zona capului, iar după ce acesta a căzut la pământ, a continuat să-l lovească cu bâta peste mâini, picioare şi spate oprindu-se urmare a intervenţiei fiului suspectului B.M.N., care l-a împins pe C.I. de deasupra tatălui său. Suspectul B.V., beneficiind de intervenţia fiului său, s-a ridicat de la pământ,  s-a înarmat cu un cuţit, s-a apropiat de victimă prin spatele acesteia şi a înjunghiat-o de trei ori  în zona toraco-abdominală, provocându-i leziuni traumatice care ulterior au dus la decesul acesteia.

Prin ordonanţa procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, din data de 13.10.2019, s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de suspectul B.V. pentru comiterea infracţiunii de omor, prev. şi ped. de art. 188 alin. 1 Cod penal.

Prin ordonanţa din data de 13.10.2019, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu a dispus reţinerea suspectului B.V., pe o durată de 24 ore, pentru săvârşirea infracţiunii de omor, prev. şi ped. de art. 188 alin. 1 Cod penal, urmând a se solicita judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Sibiu arestarea preventivă a acestuia, pentru o perioadă de 30 zile” se arată într-un comunicatr de presă remis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.