Acasă Nova TV

Municipiul Mediaș ar putea să rămână fără autogară cel puțin temporar

3203
ar putea

Municipiul Mediaș ar putea să rămână fără autogară, cel puțin temporar.

Proprietarul acesteia, societatea BAT, vrea să o vândă, iar la nivelul Primăriei a fost constituită o comisie de analiză a necesității și oportunității achiziționării acesteia. Unul dintre punctele înscrise pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local Mediaș din luna august, a fost un proiect de hotărâre privind constituirea comisiei de analiză a necesității și oportunității achiziționării unui imobil.

Concret este vorba despre clădirea și terenul unde funcționează Autogara Mediaș, pe care proprietarul dorește să le vândă. Comisia care va decide este formată din câte un consilier local de la fiecare formațiune politică și funcționari din aparatul de specialitate al primarului. 

În cazul în care se va decide achiziționarea Autogării Mediaș de către municipalitate, ea ar putea ajunge prin hotărâre de Consiliu Local în administrarea societății Meditur.

Banner EximTur

1 COMENTARIU

  1. În fine, atingem acest subiect. Odată ce a intrat pe mânuțele unui baștan local (baci al d-lui Ghiță Roman), autogara Mediaș a fost într-o continuă degradare. Apoi, ca să scape de ea, „săracul” nostru capitalist local a încercat să o vândă unui alt capitalist sibian. Se pare că n-a reușit. S-au făcut doar câteva cârpeli, pentru că prea arăta ca după război. Esențiale! Una din literele firmei o luase la vale… În rest: mai rău decât într-un centru comunal! De ani de zile nu au fost în stare să pună un covor asfaltic peste peroane ori stații. A venit apoi ofensiva asupra gării… S-a tăiat relația cu autogara. Din gară, un trotuar se pierde în nicăieri, iar din autogară, vechile scări de acces străjuiesc numai zona gunoaielor. Hai să mai facem un „cadou” omului cu autogara și să i-o cumpărăm! Dar de ce nu face el un cadou orașului, cedând-o pe gratis?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here