Acasă Nova TV

Au început lucrări de reabilitare a rețelei de apă și de canalizare menajeră pe Sticlei și Școlii

325
canalizare menajeră

Au început lucrări de reabilitare a rețelei de apă și de canalizare menajeră pe Sticlei și Școlii.

Compania Apa Târnavei Mari anunță demararea lucrărilor de reabilitare a rețelei de apă și de canalizare menajeră, care se vor executa parțial pe străzile Sticlei și Școlii, din municipiul Mediaș. Lucrarea „Reabilitare reţea apă potabilă și rețea canalizare menajeră, zona Vitrometan, străzile Sticlei și Școlii, municipiul Mediaș” are valoarea de 291.776,74 lei și se derulează cu finanțare de la bugetul local al municipiului Mediaș, în baza HCL nr. 180/2019.

„Obiectivul de investiții propus are în vedere reabilitarea rețelei de alimentare cu apă potabilă pe un tronson de 14 ml, executarea în zona carosabilă a unui cămin de vane cu instalația hidraulică corespunzătoare, realizarea unui branșament în lungime de 4 ml și instalarea unui cămin de contorizare aferent, precum și montarea unui hidrant subteran de incendiu. Reabilitarea rețelei de canalizare menajeră constă în executarea unui colector stradal în lungime totală de 149,5 ml și instalarea pe acest traseu a 6 cămine de vizitare. Proiectul prevede realizarea a 7 racorduri cu lungimea medie de 18 ml.

Lucrările de reabilitare se vor executa parțial pe strada Sticlei, din dreptul Bisericii Sf. Petru și Pavel și până în dreptul Școlii Gimnaziale „Cireșarii”, și parțial pe strada Școlii, în apropierea intersecției cu strada Sticlei. Lucrarea se va executa pe tronsoane, iar pe timpul derulării acesteia nu va fi necesară întreruperea circulației în zonă. Pe porțiunea de lucru vor fi semnalizări corespunzătoare, iar circulația se va desfășura în condiții de atenție sporită.  

Gata în octombrie

Lucrarea  va fi executată de S.C. FEROTERRA S.R.L. Mediaș, iar conform contractului, se va derula în perioada 20.08.2019 – 18.10.2019. Avem încredere că lucrările vor fi executate în conformitate cu graficul stabilit, astfel încât la finalizarea investiției cetățenii să se bucure de un grad sporit de confort și de servicii de cea mai bună calitate din partea operatorului Apa Târnavei Mari.

Totodată, rugăm respectuos proprietarii de garaje și de autoturisme, din zona în care se vor desfășura lucrările, să elibereze amplasamentul pe durata desfășurării execuției, pentru a nu obstrucționa accesul utilajelor și pentru a evita producerea de accidente” se arată într-un comunicat de presă remis de compania Apa Târnavei Mari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.