Acasă Sport

Gaz Metan învinsă acasă de Universitatea Craiova

274

Gaz Metan a fost învinsă de Universitatea Craiova în prima partidă a etapei cu numărul 10.

Partida a pus față în față două echipe care au pierdut în runda precedentă. Gaz Metan întâlnește una dintre echipele cu pretenții la titlu.

Tehnicianul Edi Iordănescu a început în formula Răzvan Pleșca, Romeo Roberto, Ionuț Larie, Marius Constantin, Mihai Velisar, Fofana Boubacar, Lukas Droppa, Ely Fernandes, Darius Olaru, Dumitru Cardoso și Nasser Chamed.

Universitatea Craiova a început în formula Mirko Pigliacelli, Ivan Martic, Renato Kelic, Mihai Bălașa, Bogdan Vătăjelu, Antoni Ivanov, Alexandru Cicîldău, Uros Cosic, Luis Nițu, Andrei Ivan și Valentin Mihăilă.

MINUTUL 6 GOL CRAIOVA | Oaspeții au început mai bine și după o bară a lui Vătăjelu vine primul gol. Nițu deschide scorul cu un șut din interiorul careului de 16 metri, la o fază în care a fost talonat de Velisar, care nu a reușit să-l blocheze pe jucătorul Craoivei. VEZI GOLUL AICI!

MINUTUL 41 GOL GAZ METAN | Cardoso înscrie cu un șut frumos de la marginea careului de 16 metri și egalează. VEZI GOLUL AICI!

MINUTUL 43 GOL CRAIOVA | Vătăjelu își readuce echipa în avantaj cu un șut superb de la aproximativ 25 de metri. VEZI GOLUL AICI!

PAUZĂ: Gaz Metan – CSU Craiova 1:2

MINUTUL 57 GOL CRAIOVA | Cicâldău înscrie și el cu un șut puternic de la marginea careului de 16 metri. VEZI GOLUL AICI!

MINUTUL 88 GOL GAZ METAN | Neluț Roșu, deabia intrat în locul lui Dropa, înscrie cu capul din patru metri după un corner de pe partea stângă. VEZI GOLUL AICI!

FINAL DE MECI: Gaz Metan – CS Universitatea Craiova 2:3

Declarații Edi Iordănescu și Victor Pițurcă după partida de la Mediaș

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here