Acasă Sibiu

Ați văzut acest bărbat ? A plecat de acasă și nu s-a mai întors

352
bărbat

Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Sibiu caută un bărbat în vârstă de 63 de ani, care a plecat voluntar de la domiciliu său din localitatea Chirpăr, județul Sibiu, fără a mai reveni.

Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acestui bărbat sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112.

La data de 20 septembrie 2019, un bărbat  a sesizat Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu despre faptul că, în perioada 20 – 25.08.2019, unchiul său, NISTOR MIHAI, în vârstă de 63 de ani, a plecat voluntar de la domiciliul său din localitatea Chirpăr, într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni.

Semnalmente : Înălțime 1,65 m, greutate 67 kg, constituție atletică, fața ovală, păr negru scurt, ochi căprui, ten măsliniu.

Semne particulare: La baza cefei prezintă un semn din naștere sub forma unei alunițe, de circa 10 mm diametru.

Obiecte vestimentare: În momentul plecării de la domiciliu, bărbatul purta pantaloni de tip blue-jeans de culoare neagră, bluză de culoare albastră, șapcă de culoare neagră și pantofi din piele de culoare neagră.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre acest bărbat sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul de urgenţă 112.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here